Dünyada "Free Hug" olarak bilinen sarılma eylemini Denizli’de yaşayan Türk asıllı Avusturya vatandaşı Jurgen Willem, Gazi Bulvarı üzerinde yaptı. Öğlen saatlerinde Gazi Bulvarı üzerine gelen 27 yaşındaki Jurgen Willem, kollarını iki yana açarak gözlerini de bir atkı ile bağladı. Yanına bir kutu koyan ve kutuya da "Free Hug bir sosyal sorumluluk projesidir. Sarılmak tüm duyguların en güzel anlatılma şeklidir. Sarılmak bedava" diye yazdı.

ÖĞRENCİLER DESTEK VERDİ
Yoldan geçenlerin ilgiyle izlediği genç gözü kapalı bir şekilde kendisiyle sarılmak isteyenlerle sarıldı. Özellikle öğrenciler Jurgen Willem’e sarılarak destek verirken, kadınlar ise ilginç tepkiler gösterdi.

"ÜÇ GÜNDÜR BU ÇOCUK BÖYLE DİKİLİYOR"
Vatandaşların sarıldığı anda caddeden geçen bir kadın, "Bu neden böyle duruyor? Ne anlatmak istiyor? Sevgiye ya da ilgiye mi ihtiyacı var? Amacını ben anlamadım. Üç gündür bu çocuk böyle dikiliyor" dedi. 
Jurgen Willem isimli genç ise kadına dönerek, "Bu tüm dünyada yapılan bir sosyal sorumluluk projesidir. Amacımız sevgiyi, hoşgörüyü çoğaltmak. Her gün kötü şeyler oluyor. Biz zoru yenmeliyiz" şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine kadın da "Yaşanan olayları gördükçe canım sıkılıyor. Ben de mı buraya gelip kollarımı açayım? Senin sevgiye ihtiyacın var oğlum" dedi. 
Yaşanan ilginç diyaloglar toplananları güldürürken, Jurgen Willem bir süre daha sarılma eylemine devam etti.