Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan Gaziantep'de yaşanan terör saldırısı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. "Gaziantep Şahinbey ilçesinde düğün için toplanan vatandaşlarımızı hedef alan menfur saldırıda ilk belirlemelere göre 51 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 94 vatandaşımızın da yaralandığını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. 

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, Gazianteplilere ve milletimize başsağlığı diliyorum.Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum. 
Bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum ki,  FETÖ, PKK ve DAİŞ arasında hiçbir fark yoktur. Hepsi de vatanımıza, milletimize, devletimize ve medeniyet değerlerimize ihanet içerisindedir. İhanetleri sadece ve sadece emperyalizme ve vatanımızın sömürülmesine hizmet etmektedir.

2013 Aralık ayında İnternet'e düşen Pensilvanya ses kaydında PKK kongresinin Washington'da toplandığını, ruhunu satmış FETÖ öncülüğünde yapılan toplantıda artık kanlı ve çatışmalı döneme geri dönüleceğine karar verildiği ifade edilmekteydi. Demek oluyor ki FETÖ'nün ihanet eylemleri PKK'ya, PKK'nın ihaneti FETÖ'ye hizmet etmektedir.

Milletimiz, 30 yılı aşkın süredir PKK eylemlerinde, 15 Temmuz gecesi FETÖ ihanetinde, DAİŞ’in yıllardır yaptığı canlı bomba eylemlerinde, bu oyuna gelmeyeceğini sayısız defa ortaya koymuştur. 

Tekrar ifade ediyoruz ki; “BAŞARAMAYACAKSINIZ!”

Birbirinin taşeronluğunu yapan FETÖ, PKK, DAİŞ, PYD terör örgütleriyle mücadele, ihanet ve vatan hainleriyle mücadeledir. 15 Temmuzda milletimizin ortaya koyduğu Çanakkale ruhu ile yılmadan bu ihanet şebekelerine karşı mücadelemizi sürdüreceğimizi ifade ediyor, Gaziantep Şahinbey’deki düğün törenine yapılan bombalı saldırıyı lanetliyorum.