Denizli Barosu organizasyonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği ve Teraspark  AVM'nin katkılarıyla gerçekleştirilen 4. Denizli  Barosu  ELO  Satranç Turnuvası kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Lisanslı satranç  sporcularının yarıştığı turnuva 3 kategori de gerçekleşti. Ulusal Kuvvet Derece (UKD) Puanı 1400'ün üzerinde olan 52 satranççı A kategorisinde yarışırken, puanı 1400'ün altında olan 132 satranççıda  B kategorisinde yarıştı. Her yaştan bayanlarda C kategorisinde turnuvada yer aldı. 
İki gün süren kıyasıya bir rekabete sahne olan turnuvada A kategorisinde Okan Bulgurlu 1., Ömer Afyoncu 2., Ozan Öz 3. oldu. B kategorisinde ise Yarkın Bayrakçı 1. Gökhan Şimşek 2. Enis Eröz 3. oldu. C kategorisinde ise Ceylin Tikveşli 1., Ceren Beyhan 2. ve Gülenay Aydın 3. oldu. 

TÖRENLE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Baro sosyal tesislerinde gerçekleşen ödül törenine, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Sevinç, Ege Bölge Temsilcisi Kemal Boztekin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür vekili Ayvaz Polat, Teraspark AVM Müdürü Osman Koçarslan, Pazarlama ve  Halkla İlişkiler Sorumlusu Mürşide Çırak ile yarışmacılar ve aileleri katıldı. 
Ödül töreninde protokol üyeleri derece yapan satranççıların ödüllerini bir bir vererek, mutlulklarına ortak oldu. 

SADECE AVUKAT DEĞİLİZ

Sosyal, kültürel ve sportif anlamda çok güzel bir etkinliği daha gerçekleştirmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirten Baro Başkanı Müjdat İlhan," Bir geleneksel turnuvamızı daha tamamladık. Biz sadece hukukçu değiliz. Sosyal sorumluluklarımız da bulunuyor. Denizli Barosu olarak kendi yurttaşımızla bu tür projelerde birlikte olmak istiyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaşlarından çok fazla yükü omuzlarında taşıyan genç arkadaşlarımız başta olmak üzere turnuvaya katılan tüm sporcuları kutluyorum. Onlar yaşıtlarının aksine oyun parklarından çıkmayı bunun yerine satranç turnuvalarına katılmayı tercih etti. Onlara cesaret veren, yönlendiren ailelerine de teşekkür ediyorum. Türkiye'de 450 binin üzerinde lisanslı sporcu olduğunu öğrendim. Bu ailenin bir kenarında olmak bize gurur veriyor"