Denizli’de dün gece serinlemek için girdiği baraj göletinde kaybolan 24 yaşındaki gencin cesedine ulaşıldı. 
Denizli’de dün gece geç saatlerde bir arkadaşıyla Gökpınar-Recep Yazıcıoğlu Baraj Göleti’ne giden 24 yaşındaki Himmet Yaşar, serinlemek için suya girdikten bir süre sonra kaybolunca arkadaşları durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, gece geç saatlerde kadar Himmet Yaşar’ın cesedine ulaşmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. Sabah erken saatlerde yeniden başlayan aramalarda Himmet Yaşar’ın cesedine yaklaşık 30 metre uzaklıkta ulaşıldı. 24 yaşındaki gencin cenazesi, su altı arama kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. 
Cenazenin çıkarılmasının ardından gencin yakınları büyük üzüntü yaşarken, Himmet Yaşar’ın cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma Amiri Ayhan Alköse, "Göletin her yerinde, ‘Suya girmek tehlikeli’ levhaları var. Buna rağmen hele de gece gölete giren vatandaşlarımız oluyor. Bu çok tehlikeli. Her yıl birçok insanımızı böyle kaybediyoruz. Lütfen vatandaşlarımız gölete girmesin" dedi.