Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından ‘Büyükşehirde basit usülde vergi mevzuatı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası bir süre önce başlattığı üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Oda tarafından bu kez ‘Büyükşehirde basit usülde vergi mevzuatı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Sarmaşık Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürü Mustafa Çoban, Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Malkoç, Bakkallar Odası Başkanı Erol Tüzen ve çok sayıda bakkal esnafı katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan Bakkallar Odası Başkanı Erol Tüzen, “Bir süre önce başlattığımız üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantılarımıza devam ediyoruz. 30 Mart 2014’de Denizli, Büyükşehir statüsüne girecek. Burada hepinizin kafasında soru işaretine neden olan vergi, diğer mevzuatlarda ne gibi değişiklikler olacak.Biz de büyükşehirde basit usülde vergi mevzuatı konulu toplantı düzenledik. Bu tür bilgilendirme toplantılarına önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda konuşan Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürü Mustafa Çoban ve Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Malkoç katılımcılara, büyükşehirde basit usülde vergi mevzuatı konusunda bilgi aktardılar.
Vergi Dairesi Grup Müdürü Mustafa Çoban 30 Mart 2014’ten sonra da basit usül vergi mükelleflerinin durumunda herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.
Toplantı sonunda Çoban ve Malkoç katılımcıların sorularını cevaplandırdı.