Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’nin Kale ilçesinde yaptığı konuşmada, "Artık bu ülkenin aslanlar gibi bir başbakanı, dağ gibi bir hükümeti var. Ekonomi bakanı da sizin aranızdan çıkan bir kardeşiniz artık. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de seçim çalışmalarına devam ediyor. Öğle saatlerinde Denizli’nin Kale ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye; Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili de eşlik etti. Meydanda toplanan kalabalık, sık sık, "Zeybekci sen bizim her şeyimizsin" diye slogan attı. Kale Çarşı Meydanı’nda toplanan yaklaşık bin 500 kişiye hitap eden Zeybekci, Denizli’nin ve Kale’nin seçimini doğu yapması gerektiğini söyledi.
Konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zeybekci, bazılarının ülkeyi yine eskiye götürmek istediğini söyledi. Artık o devirlerin geçtiğini belirten Zeybekci, "Bunlar ülke yine 2002’deki gibi olsun istiyor. Bunlar ülkeyi yine IMF kapılarında dilenci gibi görmek istiyorlar. Bunlar Türkiye’yi IMF memurları yönetsin istiyorlar. Bunlar IMF memurları bakanları sıraya dizsin istiyorlar. Bunların zamanında dışarıdan ekonomi bakanı diye Kemal Derviş geldi. Kemal Derviş’ten izin almadan kimse tek laf edemezdi. Kemal Derviş istemediği zaman bu ülkenin Bakanlar Kurulu’ndan tek bir karar çıkmazdı. Bu günler geride kaldı. Artık bu ülkenin aslanlar gibi bir başbakanı, dağ gibi bir hükümeti var. Ekonomi bakanı da sizin aranızdan çıkan bir kardeşiniz artık. Onlar çok beklerler" dedi.
Ülkenin bir daha asla diz çöktürülemeyeceğini kaydeden Zeybekci, "Bir daha asla IMF’nin kapısına bizi götüremeyecekler. Dünya Bankası’na muhtaç edemeyecekler. Onlar gecede 7 bin faizin olduğu günleri istiyor. Onlar avuçlarını yalayacaklar. Biz bu ülkeyi kimseye muhtaç etmeyeceğiz" diye konuştu.