GAZİANTEP (CİHAN)- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, memleketi Gaziantep’te, gece yarısı Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği (SUNDER)’nin geleneksel ‘Ramazan Şenlikleri’ programına katıldı. Burada ebru yapan Şahin, mangal başına geçerek kebap da pişirdi.
Ankara’dan memleketi Gaziantep’e gelen Şahin, gece yarısı SUNDER’in geleneksel olarak düzenlediği Pancarlı mevkiindeki Ramazan Şenlikleri’ne katıldı. Kalabalık bir grubun karşıladığı Şahin, derneğin bahçesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak ebru sanatının yapıldığı standın başına geçti. Burada ebru sanatçısını izleyen Şahin, kendisi de fırçayı eline alarak çalışmaya katıldı.
SUNDER Başkanı Bahattin Nakıboğlu da Şahin’e, üzerinde resminin bulunduğu bir ebru tablosu hediye etti. Daha sonra beraberindekilerle birlikte yemeğe geçen Bakan Şahin, mangalın da başına geçerek, kebap pişirdi. Ardından, bazlama yapan bayanların yanına uğrayan Şahin, etkinlik kapsamında açılan Kimse Yok Mu Derneği’nin standını da gezdi. Burada dernek yetkilileri, Şahin’i derneğin Afrika’ya yardım faaliyetleri konusunda bilgilendirdi. Şahin, stantları gezmesinin ardından, programdan ayrıldı.
Şenlik programına, Bakan Şahin’in yanı sıra, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ali Şahin, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.
CİHAN