Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Karşıyaka, Sevindik,  Güzelköy, Kale ve Pınarkent köylerini ziyaret etti.

HASTANE SÖZÜ

Başkan adayı Bahtiyar, Karşıyaka mahallesinde Fikriye Selçuk tarafından şehitlerimizin ruhu için döktürülen lokma hayrına katıldı. Karşıyaka sakinlerinin sevgi gösterileriyle karşılanan Bahtiyar, yaptığı konuşmada,   “Etrafınıza şöyle bir bakın. Bunlar beş yıl boyunca bu mahalle için ne yaptılar. Hiçbir şey. Karşıyaka mahallesinin sorunlarını biliyorum. Benim de çocukluğum bu bölgede geçti. Mahallenizin içme suyu şebeke, sorunu olduğunu biliyorum. İçme suyu kanalizasyon, yol v.b. bunlar zaten belediyenin asli görevleri, biz bunları yapacağız. Bu bölgede en büyük eksiklik bir hastane olmaması. Göreve geldiğimizde Bölge Trafik Şubenin yanına tam teşekküllü bir hastane yapacağız. Bana ve ekibime güvenin. Biz hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

KARARLARI BİRLİKTE ALACAĞIZ

Belediye başkanı seçilmesi halinde Pamukkale’yi halkla birlikte yöneteceklerini kaydeden Bahtiyar, “Belediyemizin kapısı size sonuna kadar açık olacak. Sizi ilgilendiren konulardaki kararları kapalı kapılar ardında değil, sizle birlikte alacağız. Biz sizlere beş yıl boyunca hizmetkarınız olma sözü veriyoruz. Buraya gelip size şunu yapacağız bunu yapacağız diyenlere inanmayın. Onlara sadece şunu sorun. “Pamukkale elimizden sizin döneminizde gitmedi mi?”   diye konuştu.