Bahçeşehir Koleji, 20'nci yılında, 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesinin beşincisini Denizli’de gerçekleştirdi. 
Bahçeşehir Koleji’nin sosyal sorumluluk projesine, Denizli Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencileri oyuncak toplayarak, Okul Yapı eğitim materyalleri, Uğur Yayınları ve Bahçeşehir Yayınları çocuk kitabı sağlayarak destek verdi. Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencileri toplanan yardım malzemelerini bugün Denizli Yeniköy Anaokuluna teslim etti. 
Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencilerine ziyarette, Bahçeşehir Koleji İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan, Denizli Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci eşlik etti. 
Projeyle ilgili bilgi veren Denizli Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, 20. yıl projeleri kapsamında bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yeniköy ana okuluna yardım getirdik. Okulumuz öğrencileri kitap, oyuncak, eğitim materyallerini toplayarak buradaki kardeşlerine hediye etti. Kullanılır durumda olan hediyeler getirildi. Buradaki amaç yardımdan öte okul öncesi eğitime dikkat çekmek. Okul öncesi eğitimin önemini anlatmak istedik. Yıl boyunca bu etkinlik devam edecek. Çok güzel bir paylaşım oldu. Bizim için de fırsat eğitim oldu. Farklılıkları saygıyı bir kez daha pekiştirmiş olduk" dedi.
Denizli Bahçeşehir Koleji öğrencileri de böyle bir etkinlikte bulundukları için mutlu olduklarını belirterek yardım yaptıkları için kendilerinin daha mutlu olduğunu söyledi.
Bahçeşehir Koleji, Denizli'deki projenin ikinci adımını da yarın gerçekleştirecek. Denizli’deki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesinde Erken Çocukluk programında doçentlik görevini sürdüren Doç. Dr. Filiz Shine Edizher tarafından "Erken Çocuklukta Okuma Yazma" semineri verilecek.