Bağbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı’nın da hazır bulunduğu toplantıda Zolan ve Gürlesin, gördükleri yoğun sevgi gösterisi nedeniyle kürsüye ulaşmakta güçlük çekti. 2 binden fazla kişinin adeta akın ettiği mahalle toplantısına, Bağbaşı Mahallesi sakinlerinin yanı sıra, çevre mahallelerde ikamet eden vatandaşlar da katıldı.
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ile AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’in sözleri vatandaşlar tarafından sık sık tezahüratlarla kesildi. Vatandaşların büyük bir coşku içerisinde “Yaparsa Zolan yapar”, “Zolan ve Gürlesin’le daha güçlü Pamukkale”, “Boş vaatlere değil icraata bakarız”, “Pamukkale’ye Ak belediye” gibi sloganlar attıkları görülürken, birçok vatandaş da Pamukkale’de AK Parti belediyeciliğini görmek istediklerini belirtti. Bugüne kadar görmedikleri hizmetleri 2009’da Denizli Belediyesi’ne bağlandıktan sonra fazlasıyla aldıklarını ifade eden Pamukkaleliler, “Biz lafa değil, icraata bakarız. Bugüne kadar en iyisini Zolan yaptı, bundan sonra da yaparsa Zolan ve Gürlesin yapar. Yalana dolana, boş vaatlere karnımız tok. Hizmet üretenlerle boş laf üretenleri ak ve kara gibi ayırt edebiliyoruz. 30 Mart’ta Pamukkale’yi Hüseyin Gürlesin’e emanet edeceğiz” dediler.
Konuşmasında Pamukkale’nin Türkiye’nin en özel ilçesi olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, hayata geçirecekleri hizmetlerle bu özel ilçeyi aynı zamanda Türkiye’nin en güzel ilçesi haline getireceklerini söyledi. Belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için Pamukkale Belediyesi’nin de Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışmasının kaçınılmaz olduğunu ifade eden Zolan, şunları söyledi: “Pamukkalemiz’i güzel bir geleceğe taşıyabilmemiz için her iki belediyenin de uyum içerisinde çalışması şart. Bu nedenle Pamukkalemiz’i Hüseyin Gürlesin kardeşime emanet edeceğinizden eminim. Nasıl ki kent merkezimizi 10 yılda Ak belediyecilik anlayışı ile şaha kaldırdıysak, Pamukkalemiz’i de çok kısa bir sürede adım adım zirveye taşıyacağız. Bugüne kadar olduğu gibi yine birlikte başaracağız. Belediyecilik ustalık işidir. Bu işin ustası da biziz. Türkiye’de belediyecilik AK Parti’nin, Denizlimiz’de bizim, Pamukkalemiz’de de Hüseyin Gürlesin kardeşimin işidir.”