Denizli'de internet gazeteciliği yapan 38 yaşındaki Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları, kendisi gibi kızına da soyadıyla birlikte 43 harften oluşan Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları ismini koydu. İsmi yüzünden ara sıra sıkıntı yaşayan Nebioğulları, kızına uzun ismini ailesinin isteğiyle koyduğunu söyledi. 

Saadet Partisi'nden 2011'de milletvekili adayı olan ve uzun ismiyle gündeme gelen Nebioğulları, kızının isimlerinden memnun olduğunu söyledi. Nüfus cüzdanında bütün isimlerin yazılı olduğunu söyleyen baba Nebioğulları, en çok sıkıntıyı bankalarda ve kamu kurumlarında yaşadığını söyledi. 

Kendi isminin babası ve babasının arkadaşları tarafından konduğunu belirten Nebioğulları, şaşıranlara nüfus cüzdanını gösterdiğini söyledi. Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları, şöyle dedi:

"Havale geldiği zaman ismin hepsi yazmadığı için parayı alamıyorum. Vermiyorlar, geri gönderiliyor. Bu tür sorunlar çok oluyor. İsimlerim nedeniyle dalga geçenler de oluyor. İnanmayanlar da oluyor bende kimliğimi gösteriyorum, o zamanda şaşırıyorlar. Arkadaşlarım, istedikleri isimle çağırıyor, en çok ise Haşim ve Bahadır isimlerini kullanıyorlar." 

Eşi Hacer Nebioğulları'nın tek isme sahip olduğunu da belirten Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları'nın ilkokul 4. sınıf öğrencisi kızı Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları ise, isimlerini sülale tarafından konulduğunu, ailesinin önce 36 isim koymak istediklerini belirterek şunları söyledi:

"Ben doğunca sülalemiz toplanmış ve herkes farklı bir isim koymak istemiş. Ortaya 36 isim çıkmış, ben doğduktan sonra nüfus müdürlüğüne kimliğe yazdırmak istemişler ancak bilgisayarda yazamamışlar. Ankara'ya gönderilmiş, orada da yazılamayınca soyadımla birlikte nüfus cüzdanıma 6 isim yazılabilmiş. İsimlerimi ezberleyinceye kadar çok zorluk çektim. Sınav kağıtlarına bütün isimleri yazarken sıkıntı oluyordu, öğretmenim de bir tanesini yazmamı söyledi. Ben de genelde ilk ismim olan Aybike'yi kullanıyorum."