Aysiad denizli için çok büyük değer. Tamamen denizli menşeili, Denizlili İş adamları tarafından kurulmuş yaklaşık 150 üyesi olan ve Denizli için mücadele etmiş , Bugüne kadar 140 farklı etkinlikte bulunmuş büyük bir dernek. Yaklaşık 8 aydır görevdeyiz.

Bu süreçte öncelikle AYSİAD için neler yapabiliriz, nasıl geliştirebiliriz, Topluma nasıl yarar sağlayabiliriz, İş adamları ile bu halkı nasıl buluşturabiliriz  gibi çok farklı düşüncelerimiz ve etkinliklerimiz oldu. 
 

'330.000 ÖĞRENCİYE ULAŞACAĞIZ' 

Şuanda Denizli Ticaret Odası ile eşgüdümlü bir şekilde iki farklı proje yürüteceğiz. Bunlardan bir  tanesi “ Hayalinizdeki İş İnsanı “ Resim ve Kompozisyon yarışması. Yaklaşık 330.000  öğrenciye ulaşacağız. İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencileri bu yarışmaya katılacaklar. Ticaret Odasının destek vermesi bize büyük mutluluk ve onur verdi. Bunun için Sayın Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Yarışmadan alınan verileri Sosyoloji ve İktisadi İdari bilimler fakültesine vererek  yaş gruplarına göre çocukların iş insanlarıyla ilgili düşüncelerini bir tez çalışması haline getirecekler ve Toplumumuza sunacağız. 
Diğer bir projemiz ise AYSİAD’ın her yıl yapmış olduğu 2018 Ödüllerini vereceğiz. İnsanların Denizli ye kazandırmış oldukları projeleri, Sosyal sorumluluk ve kültürde yapmış oldukları  çalışmalara destek vermek zorundayız, takip ettiğimizi göstermek ve tüm kamuoyuyla paylaşmak zorundayız. 12 farklı dalda ödül verilecek ve kimlere verileceğini ise Hem AYSİAD üyeleri hem de DTO üyeleri belirleyeceklerdir. 2018 Yılında açılmış EN Güzel Türkçe isimli iş yeri , 2018 de Denizli ye sosyal ve kültürel anlamda yapılmış en güzel çalışmalar, 2018 yılında yapılmış en güzel proje ve Türk kültürüne hizmet  gibi birçok ödül vereceğiz iş adamlarına.
 

'AYSİAD ÜYELERİYLE BİRLİKTE YÜKSELECEKTİR'

AYSİAD çok farklı bir dernek işleyiş anlamında. Herhangi bir şeye karar verirken hiçbir zaman tek başımıza karar vermiyoruz. Kurucu başkanlarımızdan, eski başkanlarımızdan oluşan kurucu başkanlar topluluğumuz var, istişare kurulumuz var. Biz önce projeleri üretiyoruz, sonra onlarla paylaşıyoruz. El ele vermeyince, gönül gönüle vermeyince yaptığımız işin doğruluğu olmaz. Aysiad üyeleriyle beraber yükselecektir.