Uzun süredir zor günler geçiren ve Ocak ayı içerisinde iflas erteleme isteyen AYNES Gıda’nın el değiştirdiği belirtiliyor. Konyalı işadamı M.Ali Kuntoğlu’nun aldığı söylenen AYNES için sosyal medya grubu Başarılı Konyalılar, Kuntoğlu’nun Aynes Gıda'yı aldığını yazdı.

AYNES’in yeni sahibi, Türkiye’nin en büyük lojistik dağıtım şirketinin sahibi ve Hedefsan Endüstriyel canlı maç izle Gıda Maddeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi ve Pakstar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu olduğu belirtiliyor.

Konyaspor’un da bir dönem kulüp başkanlığını yapan Mehmet Ali Kuntoğlu’nun Aynes’i satın aldığına ilişkin söylentiler, sosyal medyadaki “Başarılı Konyalılar” gurubu tarafından 10 Mart 2016 tarihli paylaşımları ile açıklandı. Aynes’i Konyalı işadamı Kuntoğlu’nun aldığını ilan eden grup, hayırlı olsun temennisinde de bulundu.

2011 seçimlerinde AK Partiden milletvekili aday adayı da olan Kuntoğlu, gıda ve endüstriyel alanlarda bir çok firmanın da sahibi. Yaklaşık 2 haftadır Aynes’in hesaplarını inceleyen grubun, bu hafta içerisinde Aynes yetkilileriyle görüşerek, el sıkıştığı yönünde haberler gündeme düştü.