Düzenleme sonrası gerçekleşen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ile çok sayıda protokol üyesi ve mahalleliler, cuma namazının ardından cami avlusunda düzenlenen lokma dağıtımına katıldı. 
Başkan Zolan, 30 Mart öncesinde yerel yönetim olarak bir tek hizmetkarın olduğunu ama şimdi 3 hizmetkarla millete hizmet edildiğini kaydederek, "Camimizin yer sorununu çözdük, Başkanımız Gürlesin’de şadırvan ve çevre düzenlemesini yaptı. Artık hizmet birkaç koldan sizlere ulaşıyor. Merkezde 3 belediyemiz var. Hepimiz sizlerin birer hizmetkarınız. Hayır ve topluma fayda sağlayacak her türlü projede birlikte hareket ediyoruz. Böylece vatandaşlarımız en kısa sürede hizmete kavuşuyor" dedi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, yağmurlu bir havada cami derneği ve mahalle sakinleriyle birlikte camiyi gezdiğini hatırlatarak, "O gün bir söz vermiştik, camimize bir şadırvan yaptırıp çevresini de bize yakışan şekle getireceğiz demiştik. Çok şükür çalışmalarımız tamamlandı ve bugün birlikte ibadet etme fırsatı bulduk. Başkanımız Osman Zolan bizlere büyük destek verdi ve yeni haliyle camimiz sizlerin ibadetine sunuldu. Hayırlı olsun" dedi.
Başkan Zolan ve Başkan Gürlesin ile Milletvekili Bilal Uçar, vatandaşlarla sohbetin ardından esnafı da ziyaret etti.