Aydın’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası görenlerin yüreklerini dağladı. Bu defa dikkatsizlikten kaynakalanan kazada bir otobüs şoförü indirdiği yolcusu 23 yaşındaki genç kızı ezdi. Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırılırken otobüs şoförü de gözaltına alındı.
Olay akşam saatlerinde Aydın otogarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden arkadaş olan Aydınlı L.N.S ile İzmirli olduğu öğrenilen S.Ş. Aydın’da yaz tatilini birlikte geçirip iki arkadaş hoş vakit geçirmek üzere bir turizm firmasına ait otobüsle İzmir’den Aydın’a geldiler. Aydın’da otobüsten inen L.N.S ile misafiri ve arkadaşı S.Ş. henüz otobüsün yanında iken manevra yapan otobüs L.N.S. ile S.Ş.’yi yere düşürdü. 23 yaşındaki S.Ş.’nin ayakları otobüsün ön sağ tekerinin altında kalınca herkes olayın şoku ile bağırmaya başladı. Yolcusunu ezdiğini farkeden sürücü ise ağlamaya başladı. Kazada 23 yaşındaki S.Ş.’nin ayakları ezilirken, arkadaşı L.N.S.’nin ise hafif yaralı olduğu belirtildi.
Kazadan sonra Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.Ş. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.