Aydın'da gece bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen yangında faciadan dönüldü. Pompa görevlilerinin anında müdahale ettiği yangın büyümeden söndürülürdü. Polis olayla ilgülü soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, gece akaryakıt almak için İzmir Bulvarı Otoban Kavşağı yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna gelen 09 HL 651 plakalı motosiklete akaryakıt doldurulurken motsiklette bir anda patlama oldu. Kısa devre veya elektriklenme sonucu çıktığı iddia edilen kıvılcım açık ve yakıt doldurulmakta olan depoyu tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan motosiklet ve pompalar yanmaya başladı. Pompa görevlileri hemen alev topuna dönen motosiklet ve yanmaya başlayan pompayı söndürme tüpleri ile müdahale ederek söndürdü.
Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve polisler yangın yerinde teknik çalışma yaparken, polis olayla iglili soruşturma başlattı. Yangın nedeniyle tutuşan pompalarda maddi hasar meydana gelirken, yangının ölen ya da yaralanan olmadan ösndürülmesi teselli kaynağı oldu.