Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılarak, Ankara'ya görevlendirilen Zeki Bulut'a veda etti. Pazar günü oynayacağı Bandırma Kırmızı maçı öncesi Polis Evi'ne gelen Siyah-Beyazlılar, kulübe her türlü desteği veren Bulut'a teşekkür etti.
Müdür Bulut ise baş antrenör Gökhan Taştimur'un çabalarıyla basketbolu sevdiğini ve maçların sıkı bir takipçisi olduğunu belirterek, Aydem PAÜ takımına her zaman güvendiğini, Denizli'den ayrılsa da Siyah-Beyazlıların koyu bir taraftarı olarak maçları takip edeceğini açıkladı. 
Oyuncular adına konuşan kaptan Gürol Karamahmut ise Zeki Bulut'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, oyuncular hep birlikte''Zeki Baba sen bizim herşeyimizsin'' tezahüratında bulundu. Duygusal anların yaşandığı görüşmede Pamukkale Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu'da bulundu. Vedanın ardından Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Aydem PAÜ'lü oyuncuları Bandırma deplasmanına başarı dilekleriyle uğurladı.