Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli’ye gelerek valilik konutuna öğle saatlerinde yerleşti. Denizli’ye gelişinde karşılama töreni de istemeyen Vali Kocatepeyi, Çardak Havaalanı’nda birkaç yetkili karşıladı.
Vali Kocatepe’nin yarın ya da Cuma günü makamına oturarak görevine başlaması beklenirken bir sürpriz daha yaparak saat 15.00’de valilik makamına giderek çalışmaya başladı.

DENİZLİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Saat 17.00’da makamında basın toplantısı düzenleyen Vali Şükrü Kocatepe, Denizli için çalışmaya başladıklarını belirterek şunları söyledi, “Denizli’de görevimize başladık. Ben Uşaklıyım. Ancak benim çalıştığım her yer benim memleketim. Görev yaptığım yerler açısından baktığımız da  bu bölgede bir Denizli kalmıştı. Allah bize Denizli valiliği görevi de nasip etti. Denizli’de hemşehrilerimizin hizmetkarıyız. Vali hükmetmek için değil, hizmet etmek için görev yapar. Bizde Denizlili hemşehrilerimizin valiliğimizle olan irtibatını sağlamak, dairelerle olan koordinasyonu yerine getirmek, vatandaşlarımızın istek ve dileklerini çözmek için canla başla çalışacağız. Tabi ki Denizlimizin ihtiyaç ve  sorunları varsa bunlarla ilgili proje üretme, hayata geçirme çalışmalarını yapacağız. Denizli huzurlu bir ilimiz. Asayiş açısından iyi olan bir il. İl ve ilçelerimizin huzur ve güvenliğini korumak için polis ve jandarmamızla birlikte çalışacak ve Valilik olarak koordinasyon görevini yerine getireceğiz. Her şey Denizli için.”

KARŞILAMA TÖRENİ İSTEMEDİ

Bin basın mensubunun neden karşılama töreni istemediği ile ilgili soruyu yanıtlayan Kocatepe, “Karşılama törenini ben istemedim. Herkes işine gücüne baksın. Valiyi karşılıyoruz, uğurluyoruz diye görev yerini kimse terk etmesin. Vatandaşımız bu anlamda daire amirini bulamamaktan yakınmasın, hizmet geri kalmasın. Böyle düşündüğüm için karşılama istemedim. Bundan öncede görev yaptığım illerde de karşılama töreni yaptırmadım. Uğurlamalarda sadeliğe önem verdim. Böyle bir yapım var” dedi.