Denizli’de avcılar tarafından vurularak yaralanan şahin, Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği'nde tedavi altına alındı.
Yenişehir Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin, Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nde tedavi altına alındı. Avcılar tarafından vurulduğu tespit edilen şahinin tedavisi devam ederken, bu tür olayların çok yaşandığını belirten Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği yetkilileri, "Avcılar tarafından vurulan ve Yenişehir Mahallesi’nde yaralı halde vatandaşlar tarafından bulunan şahin kliniğimizde tedavi altına alındı. Yaklaşık iki haftadan bu yana tedavi gören şahin, eski sağlığına kavuşmaya başladı. Yakın zamanda tamamen iyileşerek doğal ortamına bırakılacak" dedi.
Vatandaşların daha duyarlı davranmasını isteyen Sokak Hayvanları Kliniği yetkilileri, "Bu dünyada hep birlikte yaşadığımızı öğrenmemiz gerekiyor. Bazı duyarsız vatandaşlar av bahanesiyle hayvanlara zarar veriyor. Bu tür olayları yapanlar ekiplerimiz tarafından tespit edilirse, gerekli yasal işlem yapılıyor. Hayvanlara karşı biraz daha duyarlı olunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.