Denizli Belediyesi, kentin merkezinde bulunan ve zamana yenik düşerek yıpranan Atatürk Parkı'nı yeniden düzenleyerek vatandaşların hizmetine sundu.
Denizli Belediyesi yaptığı projeler ile şehrin vizyonunu değiştirmeye devam ediyor. Bir yandan vadi projelerini, diğer yandan yeni parkların yapımını sürdüren Denizli Belediyesi öte yandan da yılların yorgunluğunu taşıyan parkları yeniden düzenleyerek kullanıma sunuyor.
Özellik kent merkezindeki küçücük boş yerlerin bile yeşil alana dönüştürülerek halkın ortak kullanımına sunulması konusunda büyük gayret sarf eden Denizli Belediyesi bu konuda büyük takdir topluyor. Kentin merkezinde bulunmasından dolayı herkesin uğrak yeri olan Atatürk Parkı da, artık yeni yüzüyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Parkta, ortak kullanım alanı genişletildi. Yüzlerce kişinin aynı anda oturabileceği banklar ve oturaklar yerleştirildi. Yeşil alan, parkın her tarafını kaplayacak şekle dönüştürüldü. Çocuklar için de ayrı bir bölüm düzenlenerek oyun grupları yerleştirildi. Parka, belediyeye ait bir de kafeterya yapıldı.
Kent merkezinde yaşanan değişimi parklara da yansıttıklarını dile getiren Denizli Belediye Başkan Osman Zolan, " Son yıllarda kent merkezinde gerçekleştirdiğimiz değişim herkes tarafından takdir ediliyor. Üst yapı çalışmaları ile bu kentin çehresini değiştirdik. Özellikle insan yoğunluğunun yaşandığı Gazi Bulvarı ve Çınar Meydanı'nda kaldırımları, yolları, aydınlatması, kent mobilyaları ile Denizli artık estetik bir görünüme kavuştu. Kent merkezinde bulunan ve yılların yorgunluğunu taşıyan Atatürk Parkı'nı da kent estetiğine uyacak şekilde yeniden düzenledik. Atatürk Parkı, değişimin nasıl yapılması gerektiğini en güzel şekliyle bizlere gösteriyor. Belli yaşta olanlar hatırlar. Denizli'nin neredeyse tek parkı konumundaydı burası. Çocuklarımızı burada oynamaya getirirdik. Çünkü başka yerde oyun parkı yoktu. Şimdi Denizli'nin her noktasında parklarımız var. Değişim, bilindiği üzere Denizli’nin genelinde devam ediyor. 1 yılda 382 bin metrekare alanı kapsayan 132 yeni park yaptık. Öte yandan vadi projelerini hayata geçiriyoruz. Amacımız, çocuklarımız ve gençlerimizin spor yaparak sağlıklı ortamda büyümeleri, çocuklarımızın ve yaşlılarımızın da yeşillikler içinde hoşça vakit geçirmeleridir. Atatürk Parkı'nın yeni halini herkes sevdi. Burasını vatandaşlarımızın dinlendiği, stres attığı, kent yaşamından ayrılıp soluk aldığı bir mekan haline getirdik. Denizlimize hayırlı olsun" dedi.