1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Ankara’da kurulan, zor koşullarda modern tekniklerle büyük bir başarıya imza atılarak tarihe geçen Atatürk Orman Çiftliği, Atasoy Çiftliği öncülüğünde Denizli’ye ilk mağazasını 2020 yılında Selçuk Bey Mahallesi’nde açtı. Gelen talepler üzerine 2. şubesini açmaya karar veren Atasoy Çiftliği, Merkezefendi’nin Saltak Caddesi üzerinde yeni şubesini hizmete sundu.

12 BİN KALEM ÜRÜNÜN SATIŞI YAPILIYOR

Denizlili işadamları Ahmet Küçüker ve Kemal Emecioğlu ortaklığıyla kurulan Atasoy Çiftliği şirketinin bünyesinde; Et ve Süt Kurumu’na ait donmuş ürünler ile Tarım Kredi Birlik ürünleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinin üretmiş olduğu doğal ve organik sertifikalı ürünler ile yaklaşık 12 bin kalem doğal ve sağlıklı ürünlerin toptan ve perakende satışı yapılıyor.

DOĞAL VE GÜVENİLİR ÜRÜNLERİN HERKESE ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Açılışta konuşma yapan Ahmet Küçüker ‘’Atatürk Orman Çiftliği Saltak Şube’mizin açılışı Denizli halkımıza hayırlı olsun. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 döneminde, en temel ihtiyacımızın sağlıklı ve güvenilir gıda olduğunu öğrendik. Biz de Atatürk Orman Çiftliği ailesi olarak Atatürk Orman Çiftliği'nde üretilen doğal ve güvenilir ürünlerin Denizli Halkı’mıza ulaşması için elimizi taşın altına koyduk. Denizli’de yaşayan herkesin bu ürünlere ulaşmaya hakları olduğunu düşündük. Bu nedenle 2. Şubesini açmaktan gurur duyduğumuz Atatürk Orman Çiftliği halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

Atatürk Orman Çiftliği Saltak Şubesi AçıldıAtatürk Orman Çiftliği Saltak Şubesi AçıldıAtatürk Orman Çiftliği Saltak Şubesi AçıldıAtatürk Orman Çiftliği Saltak Şubesi AçıldıAtatürk Orman Çiftliği Saltak Şubesi AçıldıAtatürk Orman Çiftliği Saltak Şubesi Açıldı