Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Denizli’nin ortak menfaati için tüm sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaptıklarını belirtti. Özer, ASKON ile de Denizli’ye katkı sağlayacak projelerde işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, “Özellikle son 10 yılda sivil toplum kuruluşları, Denizli ve Türkiye için önemli çalışmalara imza attı. Bu çalışmalar,  gönüllülük esasına dayalı olduğu için artarak devam edecektir, diye düşünüyorum. Denizli Ticaret Odası olarak bizler, hiçbir ayrım gözetmeksizin, Denizli adına çalışan herkes ve her kesimle ortak çalışmaya hazırız. Dolayısıyla ASKON ile de ortak faaliyetler gerçekleştirebiliriz.” dedi.
Denizli Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren ASKON Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tekin, Denizli Ticaret Odası’nın üyelerine hizmet vermenin yanısıra Denizli için önemli çalışmalarda rol aldığını gördüklerini ifade etti. Özellikle son zamanlarda odalar ve dernekler arasındaki birlik ve beraberlikle yapılan çalışmalarda Denizli Ticaret Odası’nın katkılarının büyük olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Tekin, Denizli Ticaret Odası ve ASKON olarak birlikteliğin artarak devam etmesini istedi.
Tekin, ASKON adına Başkan Özer’e destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, bir hediye takdim etti.