Acıpayam Belediyesinin organize ettiği ‘’Ozanlarla Gönül Sohbetleri’’ Acıpayam Yeni Mahalle Cumhuriyet Parkında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Buradaki programa Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem ve vatandaşlar katıldı.

Teravih namazından sonra Cumhuriyet Parkında yöremizin ozanı  Ozan Nihat, Erzurum’lu  Aşık Selahattin KAZANOĞLU ve Televizyonlarda parodileriyle tanınan Çukurovalı Aşık Sübhan DERELİ’nin katıldığı aşıklar atışması renkli anlara sahne oldu.

Belediyemizin organize ettiği geneneksel Ramazan ayı etkinliklerinin 4.sü olan aşıkların atışmasında ozanların doğaçlama türküleri izleyenleri coşturdu.

Bu yıl ilk kez ilçemize gelen ve Televizyonlarda parodileriyle tanınan Çukurovalı Aşık Sübhan DERELİ’nin parodileride vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Doyumsuz gecenin sonunda Belediye Başkanımız Dr.Hulusi ŞEVKAN,ozanlara ayrı ayrı çiçek takdim ederken, biz haktan ve halktan gayrısına yar demiyoruz.

Etkinliğe katılan ozanlara Ramazan ayında bu günleri yaşattıkları için ilçe halkım adına teşekkür ediyorum dedi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Acıpayam Yeni Mahalle Cumhuriyet Parkında gerçekleşen ‘’Ozanlarla Gönül Sohbetleri’’programının  uydudan yayın yapan VATAN TV televizyonu tarafından da çekimi gerçekleştirildi.