Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, CHP Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Vural, emekçilere Emek Kart ve Tanzim Satış Mağazası müjdesi verdi. 

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmaları sırasında dar gelirli vatandaşlar ve çalışan kesimi de unutmuyor. Fabrika fabrika dolaşan Vural, emekçilerin Pamukkale sınırları içersinde daha rahat, daha huzurlu ve insanca yaşabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguluyor. Asgari ücretin, dar gelirli vatandaşları uluslar arası standartlara göre açlık sınırının altına ittiğini dile getiren Vural, yaşanılabilir bir ilçe ve bir kent için tek çözümün Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna dikkat çekiyor. CHP Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte görkemli büyük mitingin ardından fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Vural, CHP’li Büyükşehir çatısı altında Pamukkale Belediyesi’nin dar gelirlilere yönelik önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.  

Hane geçimini tek başına asgari ücretle karşılamaya çalışan kardeşlerimize Pamukkale Belediyesi olarak ‘Emek Kart’ çıkartacağız. Emek Kart ile emekçi kardeşlerimiz hem belediye hizmetlerinin bir çoğundan uygun koşullarda yararlanabilecek, hem de temel ihtiyaçları başta olmak üzere farklı alanlarda indirim ve avantajlarla aile bütçesini rahatlatabilecek.

Asgari ücretli geçinmeye çalışan vatandaşlarımıza AVM’lerin ve hiper marketlerin vahşi fiyat politikaları altımda ezdirmeyeceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımızın yoğun olduğu yaşadığı bölgelerde Pamukkale Belediyesi Tanzim Satış Mağazaları açacağız. Yerli üreticilerin ürünlerine ağırlık verilecek bu mağazalarda, dar gelirli vatandaşlarımız ‘Emek Kart’la temel ihtiyaçlarını, neredeyse maliyetine karşılayabilecekler.