Aş Evi’nin bahçesinde yapılan kahvaltı organizasyonunda yılın annesi seçilen Nalan Kaynak’a hediyesini takdim eden yönetim kurulu Başkanı Bülent Topuz,‘’PASVAK Türkiye’de tektir’’ dedi.
 
Okumaya İstekli Çocuklar Derneği’nde yaptığı çalışmalarından dolayı Nalan Kaynak, PASVAK tarafından yılın annesi seçildi. Oldukça kalabalık olan organizasyonda Başkan Bülent Topuz yaptığı konuşma ile tüm hayır severlere teşekkür etti. Topuz; ‘’Veren elin alan eli görmediği Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfında, çok güzel işler yapıyoruz. Her gecen gün ulaştığımız aile sayısı artıyor. Hiçbir kuruma bağlı olmadan, sadece hayırseverlerin desteği ile yürüttüğümüz bu yardım merkezi Türkiye’de tektir.

Hizmet ağını genişletebilmek için Merkezefendi Belediyesi sınırlarında ikinci bir aşevi yapacağız. On yıllık hizmet tecrübesini bu yeni yere yansıtacağız.
Bizlere her ortamda desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Nalan Hanımı bize yaptığı desteklerden ve yardıma ihtiyacı olan çocuklar için yürüttüğü çalışmalardan dolayı çok kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Konusma sonrasi Nalan Kaynak bir plaket ve çiçeklerle onurlandırıldı. Nalan Kaynak yaptığı konuşmada; bu plaket için çok teşekkür ettiğini, çok heyecanlandığını, içinde yasadıkları topluma karsı ödevlerini yapmak için çabaladıklarını, Pasvak’in bu manada örnek bir kurum olduğunu ifade etti.