Tek Liste ile gidilen Genel Kurulda Başkan Soner Yıldız yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurulda konuşan Başkan Soner Yıldız, Kaleiçi’nin artık geçmişte olduğu gibi hareketli günlerine dönmesi gerektiğini ifade ederek seçim öncesi siyasilerin söz verdiğini seçim sonrasında vaat ettiklerini yerine getirmediklerini söyledi.

Kaleiçi  Güzelleştirme ve Yaşatma  Derneği Genel Kurula gitti. Tek liste ile girilen Genel Kurulda Mevcut Başkan Soner Yıldız yeniden başkan oldu. Denizli’nin en önemli çarşısı olan Kaleiçi’nin eskiden olduğu gibi hareketli günlere döndürmek için uğraş vereceklerini ifade ederek siyasilerin sözlerinde durması gerektiğini dile getirdi. Önümüzdeki dönem için çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Soner Yıldız; “Önümüzdeki günlerde Kaleiçinin üzerinin kapatılması ile ilgili çalışmalarımız olacak. Pazar yerinin  yeniden yapılması yada modernize edilmesi için uğraşacağız. Kaleiçinde kapı girişlerinin isimlendirilmesi ile ilgili olarak daha önce girişimlerimiz olmuştu ancak girişimlerimize rağmen herhangi bir icraaat olmadı. Sarraflar Sokağı’nın geceleri ışıklandırılması ile ilgili olarak girişimde bulunacağız. Siyasilere buradan çağrımız verilen sözleri yerine getirin. Bundan sonrada projelerle ilgili olarak görüşmelerimiz olacak” diye konuştu.

İşte yeni yönetim:
Başkan: Soner  Yıldız, Başkan Yardımcısı: İsmail Akçetin,  Başkan Yardımcısı: Mehmet Abacı, Sayman Mehmet Yılmaz, Üyeler: Kudret Özsoy, Kadir Karcılı, Hasan Köseoğlu, Gürsel Basmacı, Yusuf Yıldırım, Ramazan Kundakçı.