RİZE (CİHAN)- Ardeşen Sanayici ve İş Adamları Derneği(ARSİAD)'nin iftarı,dernek üyelerini ve ilçe yönetimini bir araya getirdi. İftara, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Fındıklı Kaymakamı Hakan Alkan, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Meral, Başkan Yardımcısı Metin Önçırak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ramazan ayının barışın, huzurun, birlik ve beraberliğin hat safhaya ulaştığı bir ay olduğunu belirtirken, ARSİAD yöneticileri ve komşu ilçelerdeki yönetimin başında bulunan arkadaşlarıyla iftar sevincini paylaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ARSİAD yönetim kurulu başkanı Yaşar Meral, derneğin faaliyetleri ve çalışma alanları hakkında kısa bilgiler verdi. Meral, "Derneğimiz, ticari ve sinai faaliyetlerini sürdürmektedir. İlçemizde kurulması planlanan organize sanayi ile birlikte faaliyetlerimize hız vererek ilçe ekonomisine daha çok katkı sağlamayı ümit ediyoruz. Denizli ilimiz horozu ile tanınırken, sanayiye ve üretime verdiği önemle şimdilerde adından tekstil ile söz edilmekte. Kayseri sucuk üretimi ile bilinirken son zamanlardaki sanayi hamlesi ile ülkemizdeki büyük firmaları ve markaları bağrından çıkarmaktadır. Ardeşen’de girişimci ruhu taşıyan iş adamı arkadaşlarımızın sayısı oldukça çok. Bu arkadaşlarımızı yakın bir zamanda ekonomide lokomotif olarak görebiliriz. Derneğimizin faaliyetleri iktisadi faaliyetlerle sınırlı kalmamakta.bünyesinde sosyal aktivitelere de gereken önemi vermekte, ülkemizde ve dünyada olup biten olaylar karşısında duyarlılığını korumaktadır. Ülkemizdeki hain saldırılarda şehit düşen kahraman mehmetçiğimizin ateşi bizlerin de bağrına düşerken, askerimizi haince vuran elleri kınamaktayız. Somali’de açlık ve susuzluktan ölen yavrularımızın ızdırabını buradan hissetmekte başlattığımız yardım kampanyasında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz." diye konuştu. Meral, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
CİHAN