600'ün üzerinde davetlinin katıldığı organizasyona Aran Tekstil Yönetim Kurulu'ndan Ufuk Akbıyık, Şirket Sahipleri Nafiz Akbıyık ve Hayrettin Akbıyık da katıldı. Organizasyonun yapıldığı alanda çocuklarıyla birlikte yemeğe gelen ailele için oyun parkı da hazırlandı.Palyaçolarla birlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, sabırsızlıkla iftar saaatini bekledi. Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı. Organizasyon boyunca konuklara ilahi dinletisi de yapıldı. 

GELENEKSEL HALE GELECEK
Yemeğin ardından konuşan Şirket sahiplerinden Hayrettin Akbıyık, böyle bir organizasyonda Aran Tekstil Ailesi ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz organizasyonu bundan sonra her yıl düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun dışında yine özel günlerde çalışanlarımızla bir araya gelerek daha yakın iletişim kurmak istiyoruz. Bugün böylesine güzel ve mübarek bir günde sizlerle ve büyük bir aile olan Aran Tekstil Ailesi ile bir araya geldik. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyor, Allah kabul etsin diyorum" dedi. Akbıyık ayrıca firmalarının titizlikle üretimini sürdürdüğünü ve tekstil şehri olan Denizli'de daima yukarıları hedeflediğini de sözlerine ekledi. 


ÇALIŞANLARA ÖZEL HEDİYELER
Yoğun katılımlı iftar organizasyonunun ardından Aran Tekstil çalışanlarına sürpriz yapmayı da ihmal etmedi. Şirket bünyesinde 10 yılı aşkın süredir çalışan 20 kişiye altın hediye edildi. Bunun yanında ayın elemanı seçilen 5 kişiye de yine altın hediye edildi. Hayrettin Akbıyık, hediyeleşmenin dinimizce ne kadar önemli olduğuna da dikkat çekerek, bu şekilde hem çalışanlarını sevindirdiklerini hem de teşvik anlamında iyi geri dönüşler aldıklarını ifade etti.


ŞİİR DİNLETİSİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ
Organizasyonda en çok dikkat çeken ise sema gösterisi oldu. Duygusal şiir dinletisi ile mest olan konuklar, üç semazenin sahnede yaptığı eşsiz sema gösterisine hayran kaldı. Misafirler gösteriyi sonuna kadar ilgi ile takip etti.