Kutlu doğum haftası nedeniyle Enverpaşa Caddesi bulunan esnaflar lokma döktürdü.
Enverpaşa Caddesi Esnafları kendi aralarında topladıkları paralar ile lokma döktürek vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Denizli Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle çalışıyor. Kimi gece tertip ederken, kimi vatandaşımız da birlik olup lokma döktürüyorlar. Enverpaşa Caddesi esnafı da, Denizli Ticaret Odası önünde aralarında topladıkları paralarla lokma döktürüp vatandaşa ikram ettiler. Sabah saatlerinde başlayan lokma ikramı gün boyu devam edecek.

Cadde esnaflarından Ömer Kurusaz, “İnsanların en değerlisi olan Peygamber Efendimiz (sav)’in kutlu doğum haftasında vatandaşa ikram edip, peygamberimizi hatırlarına getirmek esnaf olarak bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Kutlu Doğum Haftası'nda cadde esnafı olarak her yıl lokma döktürdüklerini belirten İlhan Acar da yaptıkları faaliyetten dolayı  büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Acar, "Bu organizasyonda emeği geçen bütün esnaflara ve vatandaşlara teşekkür ederiz." dedi.

Caddenin bir diğer esnafı Ömer Pişkin de, "Yıllardır Kutlu Doğum Haftası geldiğinde esnaf olarak bizleri bir heyecan sarıyor. Peygamberimizi vatandaşımızın hatırına getirebiliyorsak bizden mutlusu olamaz" dedi.