Manisa Merkezde ikamet eden Kadir Çal’ın evinin önünde park halindeki otomobil kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından iki defa zarar verilerek kullanılmaz hale geldi. 
4 Ocak Cuma günü Dilşeker Mahallesi 806 sokakta meydana gelen ilk olayda aracın bir çok yeri çizilerek tekerlekleri patlatıldı. Park halindeki aracına zarar verilmesinin ardından Polise haber veren Kadir Çal ikinci defa da aynı olayı yaşamasının ardından polise giderek ifade verdi. Otomobiline üçüncü defa zarar verilmemesi için kişilerin bir an önce bulunmasını isteyen Kadir Çal otomobilin masrafının bin lira’yı geçtiğini belirtti.
Olay hakkında bilgi veren otomobil sahibi Kadir Çal şöyle konuştu: “4 Ocak Cuma günü park ettiğim aracımı Pazar günü kalktığımda arabamı bir çok yerini çizilip tekerlekleri patlatılmış gördüm. Bunu kimin yaptığını bilmiyorum. Ama bu şahsıma yapılan bir şey. Yine bir gün kalktığımda aynı şekilde aracıma zarar vermişler. Zarardan dolayı aracın maddi hasarı çok. Olay polise bildirilmiştir. Emniyetten en kısa zamanda bunun kimin yaptığı öğrenilecektir. Kimseyle de bir husumetim yoktur. Otomobilime zarar verenlerin bulunması için her şeyi yapacağım. Arabamın masrafı bin lirayı geçti. Bu günde gidip ifade verdim. İnşallah bunu yapanlar en kısa zamanda bulunacaktır.”