Toplam 225 bin metrekarelik proje alanı üzerinde yükselmeye başlayan Aqua City tanıtım ofisinde trio müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen brunch etkinliğinde davetliler aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdi. Palyaço gösterisi, çizgi film ve çeşitli aktiviteler ile çocuklarda AquaCity satış ofisinde eğlenceli bir pazar günü geçirmenin mutluluğunu yaşadı. 

PROJE HAYRAN BIRAKIYOR
Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş, 40 yıllık birikimi ve uzmanlığıyla Denizli’de çok özel bir projeyi gerçekleştiriyor. AquaCity Denizlisu ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip dört farklı yaşam seçeneği sunuyor. AquaBeach, Tropikal bölgeden gelen özel kumlarla oluşturulacak kumsal ve plaj ile fark yaratacak. Sadece AquaCity sakinlerinin kullanımına açık olan alanlarda kumsalın yanı sıra, palmiyeleri ve ağaçlarıyla tam bir tropik havanın hâkim olduğu AquaBeach’te, çocuklar için su kaydırakları ve açık hava sineması da var. 
AquaMansion, yalı yaşamını öne çıkarıyor. Bu yaşam konseptinde, suya sıfır bir yaşamın ayrıcalığı yalı apartmanları konforuyla buluşuyor. Su kıyısında yürüyüş yollarına, seyir, kıyı teraslarına ve suyun ortasında iki adacığa yer verilen AquaMansion’da, mis gibi çiçek kokuları da evlerin içine kadar uzanıyor. 

MAVİ VE YEŞİL BİRARADA
AquaHomes&Garden, göl ve bahçe keyfini bir arada yaşatıyor. Su menekşeleri, nilüferler, su laleleriyle bezeli üç farklı gölü ve lavanta, adaçayı, çilek, böğürtlen gibi birçok ağacı ve bitkiyi barındıran bahçeleri ile mavi ile yeşil bir araya geliyor. Çocuklara ağaç dallarından meyve toplama ve kendi sebzesini yetiştirme olanağı da sunan AquaHomes&Garden’da, bir yakada göller, diğer yakada bahçelerle sessiz ve dingin bir yaşam olacak. 
AquaTowers, Denizli’nin en yüksek ve en prestijli residence kuleleri ile dikkat çekecek. Denizli için yeni bir ikon haline gelecek kuleler, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Street Mall’daki mağazalar ile iç içe ve çok sayıda sosyal imkânıyla şehrin yeni zirvesi olarak yükselecek. İzmir yoluna paralel şekilde konumlanan ve “street mall” yaklaşımıyla tasarlanan 25 bin metrekarelik Alışveriş Merkezi, meydan, ticari üniteler ve spor tesisiyle tüm Denizlililerin yeni buluşma merkezi olacak.