HABERDENİZLİ.COM

Teslimlerine Haziran ayında başlanacak proje, teslim öncesi sunduğu fiyat avantajlarıyla yoğun ilgi görüyor. Özgün yaşam seçenekleriyle ayrışan Aqua City, yanında açılan AquaMall AVM ile birlikte bir evden fazlasını isteyenleri bekliyor.

Sunduğu benzersiz sosyal olanakları ve yaşam alanlarıyla Denizli'yi yepyeni bir konut konseptiyle tanıştıracak olan Aqua City Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu'nun huzurlu manzarası, su kıyısında yalı yaşamı, Denizli'nin ilk kumsalının yanı sıra, yatırım ve yaşam değeriyle de Denizlililere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yüksek istişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, kampanyanın Gayrimenkulde Cumhuriyet tarihinin en büyük kampanyası olduğunu söyledi:
"Markalı konut üreticileri olarak bizler ülkemizin güçlü birliği için bir kez daha hep bir aradayız. 15 Temmuz'dan sonra kampanya yapmıştık; 2017'de bunu egale ediyoruz. Döviz artışı nedeniyle bu yıl girdi maliyetlerimiz yükseldiği için konut fiyatlarında artış kaçınılmaz görünüyor. Ancak, bizler bu sıkıntıya rağmen tüm imkânlarımızı seferber ederek 2017 yılında da konutta satış rekoru kırmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar uzun vadeli 240 aya varan vadelerle konut satışı yapılıyor. Ev sahibi olmak isteyenler, böyle bir fırsatı kaçırmadan kira ödemek yerine artık 20 yıl vade ile konut satın alabilirler."

Denizli'nin Gözdesi Aqua Cİty Teslimleri Haziran'da Başlıyor
Aqua City projesi Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor. Haziran ayında teslimlerine başlanacak proje Denizli'yi beklediği yaşam tarzıyla tanıştıracak.

Dünyanın en ünlü markaları AquaMall AVM ile Denizli'de
Aqua City Denizli'nin içinde yer alan alışveriş merkezi AquaMall'da Denizlililerin uzun süredir beklediği H&M, Starbucks ve Köfteci Yusuf gibi markalar, ilk kez Denizli'ye geldi. Cadde atmosferi yaşatan açık alanı, birbirinden şık cafe ve restoranları, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli'nin yeni buluşma noktası olan AquaMall AVM, şehrin yeni cazibe merkezi haline geldi. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aqua City sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkanı sağlayacak. Bu alanda yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları ile hizmet verilecek.

Aqua City Denizli, sunduğu sosyal olanaklarla göz kamaştırıyor
Projelerinde doğaya duyduğu saygıyla suya ve yeşile öncelik veren, oluşturduğu nitelikli yaşam alanlarında çevreyle uyumlu olmaya özen gösteren ve bulunduğu bölgeye değer katan Sinpaş, Aqua City ile suyun birbirinden farklı hâllerini kullanarak, Denizli'de daha önce benzeri görülmemiş bir yaşam sunuyor. Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan Aqua City'de Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibieğlenceli aktivitelerle tanıştıracak. Projede yer alan Denizli'nin en büyük spor kompleksi geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de Aqua City Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor.
Yanı başında bulunan oksijen deposu Çam Korusu, Maldivler Bölgesinden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler, tropik ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayan Aqua City Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti olacak. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kâşifleri gibi temalı parkları bulunan Aqua City'de, ahşap oyun grupları da bulunuyor.

Denizli'nin en yüksek kuleleri
Tatil tadında yeni bir yaşam sunan Aqua City Denizli'nin en prestijli etaplarından biri de AquaTowers. Denizli'nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers, rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. AquaTowers, Denizli'nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall'un hemen üzerinde yükseliyor. Denizli'nin yeni ikonları olacak AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 dairelerin çoğunlukta olduğu kuleler, hayatı zirvelerde yaşamak ve tüm şehrin manzarasına hâkim olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Aqua City, şehrin gelişen batı aksının çehresini değiştiriyor
Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlayacak Aqua City Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Proje çevresinde yapımı devam eden yeni bağlantı yolları ile şehrin her noktasına ulaşımda büyük ayrıcalık sağlayacak. Aqua City ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında üniversite, ticaret borsası ve büyük otel zincirleri gösteriliyor.

Aqua City Denizli'de teslim öncesi "240 ay vadeli" tarihi konut kampanyası
GYODER VE KONUTDER'in konut satın alımını kolaylaştırmak hedefiyle 1 Şubat 2017 tarihi itibariyle başlattığı ve 31 Mart 2017 tarihine kadar sürecek "20 yıl vadeli konut kredili" konut sahibi olma kampanyasına Sinpaş da katıldı. Türkiye'de ilk kez özel sektörün 240 aya varan vadelerle konut satışı yapacağı tarihi kampanyada Sinpaş Yapı Denizli Aqua City projesiyle katılıyor. Kampanya ile konut sahibi olmak isteyenler 20 yıla varan vade ve avantajlı ödeme seçenekleri ile tarihi bir fırsat sunuyor. Ayrıca şirket bünyesinde 48 ay vade imkânı da alternatifli ödeme planları arasında yer alıyor.