Denizli Valiliği, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile birlikte‘Anne Dostu Hastane’projesine imza atanMerkezefendi Belediyesi,projenin ilk adımını atarak uygulamaya koydu. Denizli Devlet Hastanesi’ne giden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, proje kapsamındaki ilk bebek bezini ve anne çantasını Mehtap-Alaattin Arıkan çiftinin kızı Yağmur Asya’ya hediye etti. Ziyaret esnasında Başkan Subaşıoğlu’na Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Gökhan Saçkan da eşlik etti. 
Burada bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk,desteklerinden dolayı Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür etti. Genel Sekreter Öztürk, “Hastanemizde gebe okulu projesi kapsamında eğitimler veriyoruz. Sayın başkanımız da bu eğitime destek vermek isteriz dedi. Sizler için güzel bir hediye hazırlattı. Kendisine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 10 ayda 4500 annemize gebe eğitimi verdik. Başkanımız sayı kaç olursa olsun destek vereceklerini söylediler. Kendisine anneler adına ve sağlık adına teşekkür ediyorum”dedi. 

“Annelerimize hayırlı olsun“
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise , “Merkezefendi Belediyesi olarak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ile kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Belediye olarak bebek ve çocuklarımızın daha sağlıklı yetiştirilebilmesi için eğitim alan annelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz ile birlikte çalışıyoruz. Merkezefendi ilçemiz sınırları içerisindeki tüm Kamu Hastanelerinde yeni doğum yapan her anneye, bebeklerinin sağlıklı büyümelerine katkı vermek amacıyla bir paket çocuk bezi ve çanta hediye ediyoruz. Eğitim konusunda da Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz bize destek veriyor. Geçtiğimiz günler içinde protokolünü imzaladığımız bu projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle çantalarımız yerli üretim olup, kanserojen madde içermiyor. Annelerimize hayırlı uğurlu olsun”dedi.