Denizli'de 2014 Mart ayında yapılacak seçimlere yönellik bir anket çalışması başlatan www.haberdenizli.com gösterilen ilgiden memnun. Sitemizin yaptığı anketin özelliği şu bir IP'den aynı ankete sadece bir kez oy kullanılabiliyor.
Anketimize göre AK Parti'de son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Denizli Büyükşehir Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan kullanılan oyların %43,9'unu alarak anketi önde götürüyor. İkinci sırada mevcut Belediye Başkanı Osman Zolan'ın oy oranı %41.6, üçüncü sırada %7,4 ile Prof Dr. Hasan Kazdağlı ve son sırada %7 ile Uğur Tatar şeklinde devam ediyor.

Denizli'ye geldiği günden bu yana halkın arasına karışmayı onlarla sohbet etmeyi, makam ziyaretlerinin önünde tutan Sezer Cihan, Denizli'yi ve ilçelerini dolaşarak yoğun bir çalışma ortaya koydu. Bu kadar çalışmanın yerel gazete ve televizyonlar tarafından yayınlanmamasına aldırmadan yoluna devam eden Cihan'a en büyük destek internet medyasından geldi. Cihan, "En doğru kararı vatandaşlarımız verecektir. Denizli evladına sahip çıkacaktır, ben hizmet etmek için buraya geldim. Buraya gelirken çok önemli görevleri bırakıp geldim. Tek derdim yıllarca memleketime hizmet etmek, gerek Tarihi Kentler Birliği'nde gerekse Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde edindiğim tecrübeyi Denizli için uygulamak, Denizli'yi dünyanın gözbebeği bir şehir haline getirmek." dedi.

CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayları arasında yapılan ankette ise Kazım Arslan kullanılan oyların %64,4'ünü alırken, Nadi Kılınçarslan ise %35.6'sını almış durumda.

ANKETLERİMİZE ULAŞIN OYUNUZU KULLANIN