Kuruluş tarihimizden bu yana müşterilerimizin isteği doğrultusunda kaliteli ve güvenceli olacak şekilde hizmet sağlamaktayız. İster şehirden şehre, ister semtten semte, isterseniz de mahalleden mahalleye evden eve nakliye işlemlerini tamamlamaktayız. Evden eve nakliye işleminden bahsedildiğinde pek çok kişinin gözü korkmaktadır. Çünkü mevcut düzenin değişmesi söz konusudur. Pek çok ilde nakliye işlemlerini yaptığımız gibi Ankara evden eve nakliyat işlemlerini de senelerin verdiği deneyim ve tecrübe ile gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple evden eve nakliye işlemlerini herhangi bir korku ve tereddüt duymadan tamamlıyoruz.

Fiyatlarımızı Nasıl Belirliyoruz?

Arıcıoğlu Nakliyat olarak bütçe ekonomisini zorlamayacak şekilde taşıma işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Fakat taşıma işlemlerinde eşyanın miktarına, yol mesafesine ve diğer bazı çeşitli faktörlere göre fiyatlarda değişkenlik meydana gelebilmektedir. Ayrıca fiyat teklifi almak için firmamız ile iletişim kurabilirsiniz.

Eşyaların Paketlenmesi

Ankara evden eve nakliyat Eşyaların paketlenmesi tamamen kişinin kendisine bağlı olan bir durumdur. Sağlamış olduğumuz anlaşma doğrultusunda müşterimiz dilerse kendisi eşyalarını paketleyebilir, dilerse de firmamız tarafından eşyaların paketlenmesini talep edebilir. Eğer müşterimiz eşyalarını kendisi tarafından paketlenmesini ve bizimde yalnızca paketlenmiş olan eşyaları taşımamızı talep ederse standart ücretler uygulanmaktadır. Yani durum ve koşullara göre fiyatlarda değişkenlik olduğundan herhangi bir durumda ne eksik nede fazla ücret almamaktayız.

Hangi Tür Ambalajlama Malzemesi Kullanıyoruz?

Eski zamanlarda nakliye şirketleri tarafından kullanım halinde olan endüstriyel battaniyeler artık tercih edilmediği için kullanım halinde değildir. Biz ise ambalajlama işlemlerini gerçekleştirmek için genelde aynı malzemeyi tercih etmekteyiz. Bu malzemeler ise streç folyo ve balonlu naylonlardır. Ve ayrıca aynı zamanda farklı ambalajlama malzemesi kullanılmasını talep eden müşteriler için şirket yetkililerine önceden bildirmeleri halinde istemiş oldukları malzemeler taşımacılık esnasında kullanılacaktır.

Taşımacılık İşlemini Kaç Kişi ile Gerçekleştiriyoruz?

Arıcıoğlu Nakliyat olarak biz taşımacılık işlemlerini uzman kişilerden oluşan ekiplerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Evin büyüklüğüne göre kişi sayısını belirliyoruz ve bu doğrultuda Ankara evden eve nakliyat işlemini başlatıyor ve büyük bir titizlik ile tamamlıyoruz. Ayrıca taşıma işlemlerinde görevlendirilmiş olan kişilerden bazısı eşyaların herhangi bir zarar görmeden taşınması için oldukça deneyim sahibi olan bir kişidir.