Depo Burada olarak Nakliye ve hizmetlerinde faaliyet göstermekteyiz. Firma olarak deneyimli ve güler yüzlü bir ekiple profesyonel hizmetleri sizlere ulaştırmaktayız. Taşımacılık ve Depolama hizmetlerinde gerekli her türlü teknik donanıma sahibiz. Eşyalarınızı en güvenli şekilde istediğiniz adreslere ulaştırıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmetleri ayağınıza kadar getiriyoruz. Firmamız verdiği hizmetlerle geniş müşteri kitlesine sahiptir.

Nakliye işlemlerini en hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Taşımacılıkta sahip olduğumuz tecrübeyi kalitemizle birleştirerek en ideal hizmetleri sizlere sunmaktayız. için müracaat edeceğiniz güvenli bir adres olarak hizmetinizdeyiz. Faaliyet verdiğimiz bölgede öncü bir firmayız.

Ankara Kiralık Depo - Sizlere Sunduğumuz Ayrıcalıklı Hizmetler

Firma olarak yıllardır taşımacılık hizmetleriyle huzurunuzdayız. Faaliyet gösterdiğimiz sektörde önde gelen firmalar arasında yer almaktayız. Sizlere verdiğimiz hizmetler;

  • Daha kaliteli hizmet verebilmek için evinize gelerek ücretsiz keşif yapmaktayız. Bu sayede taşıma işlemlerine dair tüm detayları sizlere aktarmaktayız.
  • Paketleme işlemlerinde kaliteli ambalajlar kullanmaktayız. Birinci sınıf kaliteli malzemelerle paketleme işlemlerini yapmaktayız. Kullandığımız malzeme patpat naylonlu ve arka yüzü kalın karton kağıttandır.
  • Paketleme işlemlerinde battaniye kullanmamaktayız.
  • Firmamız anlaşmalı olduğu sigorta şirketleri aracılığıyla eşyalarınızı güvenceli bir şekilde taşımaktadır. Tüm eşyalarınız sigorta kapsamında taşınmaktadır.
  • 7/24 destek vasıtasıyla her an hizmetinizdeyiz. Bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
  • Evinize sığdıramadığınız eşyalarınızı depolarımızda güvenli bir şekilde koruyoruz.
  • Firma olarak hem devlet kurumlarına hem de özel şirketlere hizmet vermekteyiz.
  • Firmamız eşyalarınızı daha hızlı taşımak için her türlü ekipmana sahiptir. 14. kata kadar asansörlü taşıma hizmetleri yapmaktayız.
  • Parça eşya taşıma hizmetleri de vermekteyiz.

Sınırsız Hizmetlerle Eşya Taşımacılığı

Ankara eşya taşımacılığı hizmetlerinde en önde yer almaktayız. Ticari kaygıdan uzak en güvenli hizmetlerle sizlerin yanındayız. Firmamız hiçbir engele takılmadan sizlere ulaşmaktadır. Hava şartları ya da taşıma mesafesi ne olursa olsun tüm tedbirleri alarak ve kontrolü sağlayarak eşyalarınızı dilediğiniz yere taşımaktadır. Hiç tereddüt etmeden dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Firmamızın destek hattında her an bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca hizmetlerimizi detaylı bir şekilde tanıtarak istifadenize sunduğumuz sitemizden verdiğimiz hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Kesintisiz hizmetlerimizle her zaman yanınızdayız. Sizlere verdiğimiz hizmetlerimizi bütçenize hitap eden uygun fiyatlarla taçlandırmaktayız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her açıdan memnun ayrılacağınız şekilde hizmetlerimizi sunmaktayız. Evden eve nakliye hizmetlerinde müracaat edeceğiniz güvenli bir adrestir. Emin ellere teslim ettiğiniz eşyalarınızı teslim ettiğiniz şekilde hiçbir zarar ve hasara uğramadan teslim ediyoruz.