1991 yılından bu yana çeşitli sektörlerde, doğru teknolojileri kullanarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan, yerli ve yabancı iş ortaklarının birinci derecede tercih ettiği lider ve güvenilir bir şirket olan Anademir İnşaat, toptan kütük demiri ticareti amaçlı kuruldu. 1993 yılından bu yana konut sektörü ve sanayi yapılarına yönelik çalışmaları ile bugün 578 daire, 49 villa, 216.500 metrekare fabrika alanı ve iş yeri, 25.200 metrekare besihane, 18.542 metrekare sosyal tesis binası, 6 kapalı pazaryeri teslim etmiş, çeşitli sektörlerdeki her farklı yapının firmaya kazandırdığı tecrübe ile makine ve ekipman parkını da genişletmiştir.

Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin Yüzde 70’i Anademir İmzası Taşıyor 

Anademir İnşaat, Çardak Organize Sanayi Bölgesinde; 14.000 metrekare yapı 1.000 metrekare ofis alanı ile Kasap Kablo, 25.662 metrekare alanı ile Pensan Kalem, 16.100 metrekare yapı 2.500 metrekare ofis alanı ile Sanel Asansör, 13.000 metrekare alanı ile İkiler Filtre olarak Çardak Organize Sanayi bölgesine kazandırdığı farklı yapı örnekleri gibi güvenli ve çevre dostu yapılar inşa ederek; tasarım, proje ve uygulamada kalite anlayışı ile birlikte ekonomik ve hızlı çözümler üretip, müşteri memnuniyetini esas alarak ilerlemeye devam etmektedir.

İş Güvenliği Anademir’in İş Ahlakının Bir Parçası

Sektör lideri olma yolunda ilerleyen, bu yolda insan ve canlıya değer veren bir firma olarak, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Anademir İnşaat, iş güvenliği konusunda gerek eğitim gerek çalışma sahası ve çalışan güvenliği açısından tedbirleri en üst seviyede tutan bir iş ahlakı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Teslim Projeler

“Yapıda bilim ve teknoloji” ilkesine uygun olarak dayanıklı, fonksiyonel, uzun ömürlü, kaliteli ve güvenilir; endüstriyel, konvansiyonel veyahut özel yapılar ile müşterilerine anahtar teslim proje sunuyor. Gücünü sektörde çeşitli alanlarda hizmet vermesinden ve yılların kazandırdığı tecrübeden alan Anademir İnşaat, müşterilerinin yanında Denizli’ye katma değerler sağlayarak sanayi bölgelerinin gelişmesinde de rol oynuyor. İmza projeleri ve güçlü referansları ile sektör lideri olma yolunda hızla ilerliyor.

“30 Yıldır Slogan Yok, Sonuç Var”

30. yıl coşkusunu kutlayan Anademir İnşaat Genel Müdürü Ahmet Turan gurur ve coşkusunu “30 yıl önce çıktığımız bu yolda, geride bıraktığımız projelerin gururu ve gönül rahatlığıyla ilerliyoruz. Çünkü biz güven, kalite ve çözüm odaklı bir bakış açısını huy edinmiş bir kurumuz. Bugün 30 yılın kazandırmış olduğu tecrübe ile etik ve ahlak değerlerine uyarak çok daha iyisi için çalışmaya devam ediyoruz Bizim için 30 yıldır slogan yok, sonuç var. En kalıcı, en etkili reklamımız ise Anademir İnşaat imzası taşıyan projelerimiz, farkımızı yaptığımız işlerle ortaya koyuyoruz. Bu yolculukta yanımızda olan, bizimle çalışan herkese teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde ifade etti.