Çiftlerin bir ömür boyunca taşıyacakları alyansların aşkın ve bağlılığın simgesi olması, model seçiminin çok daha titiz bir şekilde gerçekleştirilmesini beraberinde getiriyor. Çok sayıda farklı tasarımın çiftlere seçenek olarak sunulması, hangi modelin seçileceğine karar verilmesini aslında zorlaştırabiliyor. Peki, alyans seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerekir? Bir başka deyişle, seçim yapmanın püf noktaları neler?

Öncelikle materyal seçimi yapılması, çiftlerin tercih sürecini bir hayli kolaylaştırabilir. Altın, altın kaplama ya da gümüş çok fazla sayıda seçenek sunuyor. Tasarımda hangi materyalin kullanılmasını istediğinize karar vermeniz gerekir. Ayrıca yüzüğün iç dizaynının da gözden geçirilmesinde fayda olacak. İç dizaynının parmağı kesinlikle rahatsız etmemesi gerekiyor.

İşlemeli Alyans Modeli Seçerken Dikkat!

İç kısmında da işlemeler bulunan modellerin zamanla rahatsızlık verdiğini belirtebiliriz. İşlemelerle taçlandırılmış olan modellerde keskin kenarların olmamasına da dikkat etmelisiniz. Keskin kenarlar günlük yaşamda çiftlere sıkıntı yaratabiliyor. Ayrıca yüzük parmağının yanındaki parmaklarda da soruna neden olabiliyor. İşlemeli modellerde çok fazla girinti ve çıktını olmamasına dikkat etmelisiniz.

Taçlı yüzük modellerine yönelmek isterseniz bu durumda işçiliğin çok daha fazla önem kazanacağını sizlere aktaralım. Taşlı yüzük modellerinde taşın düşmemesi gerekiyor. Ancak bunun için taşın büyük bir ustalıkla yüzük modeline kazandırılmış olması lazım. İşte bu noktada kusursuz ve kaliteli işçilik devreye giriyor ve önemini daha fazla ön plana çıkarıyor.

Stilinize Uygun Alyans Modellerini Seçin!

Stilinizi de dikkate almanız gerektiğini hatırlatalım. Kendi tarzınıza uygun bir tasarımı seçmelisiniz. Modern ya da spor giyim tarzına sahipseniz, etnik stilde dizayn edilen bir yüzük, diğer takılarınız ya da tarzınız ile uyum yakalayamayacaktır. Mutlaka stilinize uygun bir alyansa yönelmelisiniz. Yüzük modeline kesin olarak karar vermeden önce çok iyi bir fiyat araştırması yapmanın da önem kazanacağını unutmayın.

Bütçenizi belirleyin ve bu bütçeye uygun olan modelleri bir arada inceleyin. Aslında bu imkanı sunan web adresler de bulunuyor. Örneğin eylulalyans.com çiftlerin son yıllarda gözdesi haline geldi. Gümüş alyansları da beğeniye sunan bu adreste her zevke ve her stile uygun olan, geniş bir model seçeneği sunuluyor. Siz de fiyat araştırmasını bu site üzerinden yapabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik