Denizli Valiliği görevine geldikten kısa bir süre sonra 15 Temmuz darbe girişiminin yaşanmasıyla başlayan adli ve idari soruşturmalar nedeniyle yoğun bir çalışma temposuna giren Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, kentin tarihi Kaleiçi Çarşısı'nı gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.


Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız'la birlikte kent ticaretinin can damarlarından birisi olan Kaleiçi Çarşısı'na giden Vali Ahmet Altıparmak, işyerlerini ziyaret edip esnafla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. 


Çarşıyı ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Vali Altıparmak, yurt dışından tatil için gelen gurbetçilerin ilgisiyle karşılaştı. Esnafa hayırlı kazançlar dileyen Vali Altıparmak, 15 Temmuz süreci ve ardından ilan edilen olağanüstü halin ülke genelinde vatandaşların normal yaşantısını etkilemediği gibi Denizli'de de halkın normal yaşantısını sürdürdüğünü görmenin sevindirici olduğunu söyledi.


Vali Altıparmak, Denizli'de olağanüstü hal sürecinde halkın rutin hayatının olumsuz etkilenmediğini, ticaretin, festivallerin, etkinliklerin, organizasyonların ve düğünlerin de normal seyrinde yapılmaya devam ettiğini belirtti.