Altınla birleşmiş Trabzon hasır küpeler kadınlar için vazgeçilmezlerdir. Ayrıca değerli bir mücevher olan altınla birleşen küpeler ve takılar kadınların için zarafet simgesidir. Trabzon hasır küpe modelleri her zevke uygun üretilen altın küpeler sallantılı ya da sabit olan modelleri ile tercih edilir. Trabzon altın hasır küpeler tamamen el ile örülür ve yıllar geçse de eskimeyen yapıları ve tasarımlarıyla üretilirler.

  1. küpe modellerinde halka altın küpe, günlük hayatta veya özel günlerde kullanılır. Bu küpe çeşidi altından olup kişi zevkine göre tercih edebilir. Büyüklük ve küçüklük olarak altın küpe tasarımlar ile satışa sunulan ürünler ve boncuk eklemeli olanlar da vardır.Altın Takılar & Trabzon Hasır Mücevherler

Trabzon Hasır Mücevherler Küpeler Ve Bilezikler


Altın küpeler değerli ve bir o kadar da pahalı olan bu ürünlerdir. Günümüzde tüm altın küpe modellerinde birçok farklı rengi vardır. Altın suyolu küpelerde altın küpeler 14 ayar olarak tasarımdadır. Beyaz veya sarı altın olarak kadınların en çok tercih ettiği modellerdir. Mesh altın küpe, diğer küpelerde olduğu gibi oldukça fazla tercih edilen ve kullanılan modellerdir.

Altın Takılar & Trabzon Hasır Mücevherler

Altın bilezikler içinde Trabzon hasır bileklikler farklı bir yerdedir. Trabzon hasır bileklikler tasarımlarında geleneksellik taşıyan altın bileziklerdir. Ayrıca altın bilezik modellerinden biri de çeyrekli altın bileziklerdir. İşçiliğinde hasıraltın kordona takılan çeyrek altın zincir şeklinde kordonu bulunan çeyrekli bileklikler şeklinde https://www.elizi.com.tr/ sitesinde tasarlanırlar.


Altın Yüzük Ve Kolye Modelleri Özellikleri

Altın Yüzükler giyilen kıyafetlerin en büyük tamamlayıcısıdır. Altın yüzük modellerine göre farklı tasarımlar ile mücevher sektöründe yer alıyor. Özellikle altın yüzük modellerinde pırlanta veya başka çeşit, taşlı olanlar en çok göz dolduran modellerdir. Geçmişten bugüne devam eden fantezi olan modellerde tercih edilmeye devam ediyor. Altı yüzük modellerinde son dönemde popüler olan tasarımla harf olanlar, farklı tasarımlar iki farklı altından yapılan modellerdir.

Altın Takılar & Trabzon Hasır Mücevherler

Altın kolye modellerinden en çok işçilik görülen modellerden biri Trabzon hasır kolyelerdir. Tasarımlara göre Trabzon hasır kolyeler ince ve kalın olmak üzere farklı ölçülerde tasarlanmıştır. Trabzon hasır kolyeler taşsız üretilen altın kolye modelleridir. Trabzon hasır kolyeler daha ağırdır. Özellikle seçim yaparken tokasının kalın ve sağlam oluşuna dikkat edilmelidir. Kaliteli ürünlere Elizi sitesinden erişebilirsiniz.

Altın Takılar & Trabzon Hasır Mücevherler