HABERDENİZLİ.COM

Alperen Ocakları Genel Merkezi'nin Kastamonu'da gerçekleştirdiği ve üç gün süren kamp sona erdi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen Alperenler üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle güzel bir kamp geçirdi. Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan'ın da yer aldığı, Denizli'nin ise 20 kişi ile katılım sağladığı ve kampda Paintball, dağ yürüyüşü, geleneksel spor oyunları arasında gösterilen matrak oyunu, ok atma yarışı, bisiklet turu, futbol müsabakaları da yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve geç saatlere kadar süren etkinliklerle Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ahmet Yeliz "Ekonomide Nizam-ı Alem" başlıklı konuşma yaptı. Kamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Yasin Yolcu, kampın başarılı geçtiğini söyledi.

DENİZLİ ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Denizli'nin 20 kişilik bir ekip ile Kastamonu'daki kampa katıldığını anlatan Yolcu, "Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezi'nin düzenlemiş olduğu 3 günlük Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı Genel Başkanımız Murat Aslan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fazlı Centilmen, BBP Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ahmet Yeliz'in de katılımı ile yapıldı. Kamp çerçevesinde doğa yürüyüşü, ok atıcılığı, bisiklet gezisi, futbol ve basketbol turnuva faaliyetleri yapıldı. Bunun yanında çeşitli spor aktiviteleri de gerçekleşti. Katılımları ile bizlere eşlik eden tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

KASTAMONU GEZİSİ YAPILDI

Denizli açısından kampın verimli geçtiğini ifade eden Yolcu, "Denizli, en çok katılım sağlayan iller arkasındaydı. Kampın ilgi odağı olduk. Aktivitelerden arta kalan zamanda Kastamonu'nun tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret ettik. Alperenler arasındaki yardımlaşma ve kaynaşmayı sağlama adına önemli bir etkinlik oldu" dedi.