Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı, partinin merhum lideri Alparslan Türkeş adına hatıra ormanı oluşturdu. 
MHP Denizli İl Teşkilatı, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nden aldığı iznin ardından Alikurt mevkinde Başbuğ Alparslan Türkeş Ormanı oluşturdu. Fidan dikme törenine Denizli 21.Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Ülkücü İşçiler Başkanı Mehmet Salih İrden, İl Kadın Kolları Başkanı Nihan Cihan Özden ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alana ilk etapta 300 çam fidanı dikilirken ayrıca vefat eden MHP’lilerin isimleri de yaldızlı plakalarla künyeye çakıldı. 
MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, "Rahmetli Başbuğumuz adına Denizli’de bir hatıra ormanı oluşturduk. Ülküdaşlarımızın istekleri doğrultusunda güzel bir ormanlık alan olacak burası. Yaklaşık 300 çam fidanı dikildi. Bu dikilen çam fidanlarının her biri bizim için birer anlam taşıyor. Her birisi Denizlili Ülkücü şehit ağabeylerimiz ve hayatını kaybeden ülkücülerin adına dikildi.Ben emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.