Antalya’da, bir apartmanın yedinci katında çıkan yangın güçlükle söndürüldü. İçeride mahsur kalan ev sahibini itfaiye ekipleri kurtardı. 

Yangın saat 09:20 sırasında Altındağ Mahallesi Yüzüncü Yıl Bulvarı üzerindeki bir apartmanın 7’inci katında çıktı. Evde yalnız yaşayan İshak Gültekin’in bulunduğu sırada salondan alevler yükselmeye başladı. Yangına müdahale etmeye çalışan Gültekin, bir anda alevlerin içinde kaldı. Salondaki tüm eşyaların alev almasıyla çıkış kapısına geçemeyen Gültekin, içeride mahsur kaldı. Evin penceresinden alevlerin çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Pencerelerin plastik olması nedeniyle yangın daha da büyürken, ev sahibi İshak Gültekin, ağzına bağladığı bez parçası ile dumandan etkilenmemeye çalıştı. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri bina içinden ve merdivenle çıkarak yangına müdahale etti. Alevlerin kısmen söndürülmesiyle Gültekin, itfaiye merdivenindeki sepet yardımıyla kurtarıldı. Dumandan etkilendiği gözlenen Gültekin, ilk müdahale 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansta yapıldıktan sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
İtfaiye 20 dakikalık bir çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangının, koltuk üzerine bırakılan sigaradan çıkmış olabileceği tahmin edilirken, polis ve itfaiye ekibi yangınla ilgili çalışma başlattı.