Pamukkale Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu ve proje ekibi, sponsorluk desteği veren Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası’na yönelikbir ziyaret gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurullarının Başkanları ile görüşmeyapan Köroğlu ve öğrencilerden oluşan ekip, projeleri hakkında bilgiler verdi.



Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak adında Denizli geçen her türlü projede var olacaklarını söyleyerek,“Biz Oda olarak sadece tasdik makamı olmayacağız, bu işler zaten rutin bir şekilde yürüyecek. Önemli olan Denizli adına kazanımlar elde edilmesidir. Önünde veya arkasında Denizli olan her proje için bizim için önemlidir. Bu kapsamda da Pamukkale Üniversitesi ile işbirlikleri yapılmasını önemsiyoruz.TÜBİTAK’tan elde edilen bu birincilik de bizlere ne kadar doğru bir karar verdiğimizi ortaya koymuştur.” diye konuştu.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili ise ziyarette yaptığı açıklamada, ÜNİVERSİTE, SANAYİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ işbirliği ile ortaya çıkan başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Tefenlili, “TÜBİTAK’ın 12.sini düzenlediği Alternatif Enerjili Elektrikli Araç Yarışmasına ilk kez katılarak birincilik elde eden öğrencilerin ileride çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum, Denizli Ticaret Borsası olarak bu tür projelere her zaman destek olacağız” dedi.