HABERDENİZLİ.COM                                                    
Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Ailelerinden uzakta eğitim gören Alanyalı öğrencileri zaman zaman konuk ederek, onlara her daim destek olduğunu ancak, sadece öğrencileri değil ailelerini de Denizli'de ağırlayıp misafir ederek gurbetteki tüm Alanyalılara kucak açarak onları adeta kendi evlerindeymiş gibi himaye etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 
Hemen hemen her gün en az bir Alanyalının ziyaret ettiği Demir, ziyaretine gelen tüm Alanyalılar ile bizzat ilgilenip dertlerine derman olmaktadır. Çocuklarını, eğitim için Denizli iline gönderen Alanyalı ailelerde bu durumdan memnun olduklarını, gözlerinin arkada kalmadığını yaptıkları ziyaretlerde vurgulayarak, Emniyet Müdürü Demir’e teşekkürlerini dile getirdiler. 
Alanyalı gençlerle dertleşip onların sorunlarını dinleyen ve her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini tekrar belirten Demir, öğrencilerin bazılarının yurt, bazılarının da burs vb sorunlarıyla yakından ilgilenerek gençlerle koyu bir Alanya sohbeti yaptı. 

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alanyalı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere özel tasarım Alanyaspor formaları dağıttı. Alanya’lı öğrenciler ise Mevlüt Demir’in misafirperverliği karşısında minnetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundular. Etkinlik birlikte fotoğraf çekilmesiyle son buldu.