Çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 34 bin metrekare sıcak asfalt, 7 bin metrekare kaldırım, 750 metreküp perde duvar imalatı çalışmasının kısa zamanda bitirilerek mahalle halkının hizmetine sunulacağını ve ayrıca bölgede başlayacak birçok çalışmanın da planını tamamladıklarını söyledi. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor.  Pamukkale İlçesi’nde bir çalışma biterken bir diğeri başlıyor. Başkan Gürlesin, merkezden en ücra noktaya kadar ilçe genelinde çalışmaları bir bir kontrol ederek, sorunsuz olarak üst yapının tamamlanması için büyük gayret gösteriyor. Başkan Gürlesin, çalışmaların bir ayağı olan Aktepe Mahallesi’nde 2413/2 sokak dolmuş durağı önünden, Gazeteciler sitesi ve 2421 ile 2421/11 sokağa kadar uzanan 34 bin metrekare sıcak asfalt, 7 bin metrekare kaldırım, kazı, 750 metreküp perde duvar imalatı olmak üzere devasa bir alanda yürütülen çalışmaları inceledi. 

“AKTEPE’DE BİRÇOK ÇALIŞMAYI PLANLIYORUZ”
Ekiplere birçok noktada yürütülen çalışmalarla ilgili talimatlar veren Başkan Gürlesin, kısa zamanda çalışmaların bitirilerek mahalle halkının hizmetine sunulacağını ve ayrıca bölgede başlayacak birçok çalışmanın da planını tamamladıklarını söyledi. 
Aktepe Mahalle sakinlerinin çalışma nedeniyle memnuniyet ve teşekkürlerini ilettiği Başkan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale İlçemizin tamamında dur durak bilmeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni kurulmuş, 1,5 yılını daha tamamlamamış bir belediye olmamıza rağmen ilçemizin adına yakışır çalışmaları hayata geçiriyoruz. Aktepe Mahallemiz çok geniş bir alana sahip. Bölgemizde birçok çalışmayı aciliyet ve önem sırasına göre yapmaya gayret gösteriyoruz. Şuanda yürütülen çalışmalarda kısa zamanda bitirilerek, halkımızın hizmetine sunulacak. Dahası Aktepe mahallemizle ilgili yapmayı düşündüğümüz çalışmaların da planlarını tamamladık. Onlarda bir bir hayata geçecek. Yol, kaldırım ve düzenleme çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.