AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, katıldıkları bir nikah töreninde Mısır’da direnişin simgesi olan Rabia işaretini yaptı.
Denizli’nin önde gelen tekstil firmalarından Menekşe Tekstil’in sahiplerinden Mustafa Seylan’ın kızı Gülseren Seylan, Ali Arslan ile dünya evine girdi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde ney dinletisiyle başlayan nikah töreni, daha sonra semazen gösterisiyle devam etti.
Nikaha Seylan ve Arslan ailelerinin yakınları ile AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayıhan da katıldı. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah şahitliklerini ise Milletvekilii Nihat Zeybekci ile Hacı Ahmet Pakel yaptı.
Nikah töreninde genç çifte tavsiyelerde bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mısır’da yaşanan olaylara da farklı göndermelerde bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk tavsiyesini hatırlatan Başkan Zolan, “Yeni tavsiyemiz dört çocuk” derken, Milletvekili Zeybekci ise Mısır’daki direnişin simgesi olan Rabia işaretini yaparak yaşananlara bir göndermede bulundu. Daha sonra gelin ve damatla birlikte Rabia işareti yapan Zeybekci ve Zolan, genç çifte mutluluklar diledi.