Denizli'de uzun süredir internet haber sitesi olarak yayın hayatını devam ettiren akishaber.com.tr'ye 17 Şubat 2017 tarihinden bu yana ulaşılamıyor. Hostinglerini Denizli Pamukkale Üniversitesi Teknokent'te bulunan Net İnternet firmasında barındırdıklarını belirten akishaber'in imtiyaz sahibi Ahmet Serhat Özcan, "Haber sitemizi Net İnternette barındırıyoruz. 17 Şubat tarihinde bir saldırı olduğunu öğrendik o günden bu yana hostingimize mevcut şifrelerimizle ulaşamıyoruz." dedi.

Özcan, "www.akishaber.com.tr internet haber sitesi 4 gündür yayın yapamadığı gibi, Net İnternet'ten hiçbir yetkilinin cevap vermemesi ve kendilerinden kaynaklanan bu soruna çözüm bulmamasıda ayrıca düşündürücü. Bu yaşanan soruna bir çözüm getirilememesini art niyetli olarak yapıldığını düşünüyorum. Net İnternet'in hizmeti  tam olarak verememesinin yanı sıra mağdur ettiği müşterilerin karşılarında sorun hakkında bilgi almak için hiçbir yetkiliyi bulamaması ve Net internetten hiç kimsenin müşterilerinin karşısına çıkıp herhangi bir açıklama yapmaması ticaret etiğine de uymamaktadır. Bütün bu olanlar göz önünde bulundurulduğu zaman internet işiyle uğraşanların hosting firmalarını seçerken bir kere daha düşünmelerini tavsiye ediyoruz." dedi. 

17 Şubat'tan bugüne ulaşalımayan sitenin ne zaman yayına gireceğini bilmediklerini belirten Özcan, "Bu problemi bir an önce halledip, tekrar okuyucularımızın karşısına çıkmak istiyoruz." dedi.