Kadın kolları başkanları, samimi bir ortamda hoş sohbetin olduğu görüşmede, illerindeki sorunlar ile çözüm önerilerini dile getirdi. Konuklar, görüşmenin sonunda Bakan Ramazanoğlu’na küçük bir hediye de takdim etti.

Görüşme sonrası Muğla, Bartın, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Kars, Muş, Siirt, Şırnak ve Van Kadın Kolları il başkanlarından oluşan grup adına açıklamada bulunan Ak Parti Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir, “Başta illerimiz olmak üzere, kısa bir süre önce ziyaret ettiğimiz Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ndeki temaslarımızda da edindiğimiz izlenimleri, bakanımıza aktardık. Yaşanan sorunlar ile çözümleri hakkında istişarede bulunduk. Bakanımız, hep yanımızda olduğunu ve her zaman da destek olacağını söyledi. Yakın ilgisinden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Akdemir ayrıca, sosyal etkinlikler kapsamında kısa bir süre önce kendilerini konuk eden Ak Parti Bitlis Kadın Kolları İl Başkanı Ferah Diba Zeydan ile teşkilatına da misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.