İhaleyi kazanan firma, TOKİ kontrolünde Karşıyaka ve Aktepe mahallerini kapsayan Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yeşil alan ve park projesi işini tüm hızıyla sürdürüyor.
   TOKİ kontrollüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında, 700 dönümlük alan, inşaat alanı olarak belirlenerek her alanda çalışma devam ediyor. İş makineleriyle, Dokuzkavaklar Hasan Gönüllü spor salonu önünde inşaat çalışmalarına hız verildi. Çalışmalar kapsamında bir zamanlar Bağırsak Deresi olarak bilinen Denizli Belediyesi’nin projesiyle dev borularla taşınan kanalizasyon hattı, kapalı sistem hatta taşınıyor. Bu arada ekipler, yol yapımını da sürdürüyor. Yolların, projeye uygun olarak genişletilmesi amacıyla iş makineleri yoğun şekilde çalışıyor. Diğer çalışmalar da ise TOKİ 1. Etap, 2. Etap ve 940 konutun yer aldığı alanda çevre düzenleme çalışmalarını sürüyor.
   -EGENİN EN GÜZEL PARKI-
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, söz konusu park hakkında bilgi verdi. AK Vadi Projesi’yle Denizli’de vadi projelerine başlandığını ifade eden Başkan Zolan, şunları dile getirdi:
  ‘Denizli’nin en büyük parkını bu bölgede yapacağımızı söylemiştik. AK Vadi aynı zamanda Türkiye’nin sayılı Ege’nin ise en büyük parklarından biri olacak. Bu bölge bilindiği üzere çocukların açıkta akan kanalizasyon sularında oynadığı, cenazelerin yol olmadığı için sırtlarda taşındığı, gelin olarak gelen kızların gelinliğiyle eve giremediği darlıkta düzensiz bir yapılaşmanın olduğu alandı. Önceki Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’nin girişimleriyle bu bölgede 3000 konut yapıldı. Ege’nin ise en güzel parkı yükseliyor. Park, Denizli’nin 8 yılda nereden nereye geldiğini en canlı örneğiyle ortaya koyacak. Park, Çamlık Parkı’nın 2 katı büyüklüğündeki bir alanı kapsıyor. Buradaki vatandaşlarımızın yeşil alan ihtiyaçlarını karşılayacak park, Denizli’ye de hitap edecek. Belediyemiz ve TOKİ, Denizli’mizin kaynaklarını da en az şekilde kullanarak Denizli’nin en büyük, en güzel ve en muhteşem parkını sizlere sunacak. TOKİ aracılığıyla Denizli’nin kaynakları en az şekilde kullanılarak inşa ediliyor. Bu konuda da Denizli Milletvekilimiz Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyorum.’
   -AK VADİ PROJESİ-
   Bağırsak Deresi olarak geçen alan, AK Vadi düzenlemesi olarak tamamlanacak. Bu bölge Denizli’nin en prestijli yeri haline dönüşecek. AK Vadi, 700 dönüm alanıyla İncilipınar’ın 3 katı büyüklüğünde bir vadidir. Bu alan yemyeşil olacak. İçinde parkların, spor alanlarının olduğu, okulların bulunduğu bölge haline gelecek. Yaklaşık 3000 TOKİ konutunun ortasında yer alacak park, vadi düzenleme şekliyle de Denizli’nin ilkleri arasında yer alıyor.
Gökpınar Göleti’nden gelen su, vadi içindeki göletlerden geçerek sulama kanalına verilecek. Bu alan, dinlenmek isteyenlerin, spor yapmak isteyenlerin, ciğerlerine kadar temiz hava solumak isteyenlerin ilk adresi olacak. Parkta ayrıca yüksek okul da yer alıyor. 2 tane futbol sahası var. 2 halı saha var. Vadi, dereleri, su oyunlarıyla, şelaleleriyle bizlere eşsiz zaman geçireceğimiz mekanla olarak karşımıza çıkacak.